Studenckie leczo

Jak wiadomo potrawy studenckie muszą być tanie.
Powinno się je przygotowywać jak najszybciej maksymalnie 15 minut, by nie marnować czasu.
Dziś przedstawię wam taki właśnie przepis.
Co będzie nam potrzebne?
– jedna cebula
– jedna kiełbaska bądź dwie parówki
– słoik paprykowego leczo Orzech
– sól, pieprz, cukier
– olej
– kajzerka
Sposób przygotowania
Rozgrzewamy patelnie z olejem, dorzucamy pokrojoną kiełbaskę. Podsmażamy wraz z posiekaną cebulą. Dodajemy paprykowe leczo. Chwilę dusimy. Doprawiamy do smaku. GOTOWE!

7 thoughts on “Studenckie leczo”

Leave a Reply

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>